Komentáře

1 best-actresses best-actresses | Web | 7. srpna 2013 v 15:42 | Reagovat

Miluji to jídlo a ještě s domácím knedlíkem :)

2 Intuice Intuice | E-mail | Web | 7. srpna 2013 v 15:59 | Reagovat

Kdysi jsem dělala v troubě pečené se sýrem, taky dobré. :-)

3 Ježurka Ježurka | Web | 7. srpna 2013 v 16:36 | Reagovat

Tak vida! O něčem takovém jsem ještě neslyšela, třeba to také vyzkouším, ale pro manžela by to asi moc nebylo. Ten jak nemá maso nebo aspoň uzeninu, jako by nejedl. :-D

4 Vendy W Vendy W | E-mail | Web | 7. srpna 2013 v 17:59 | Reagovat

Švagr z Černé hory je dělá taky ;-)

5 Šavrda Šavrda | 7. srpna 2013 v 19:21 | Reagovat

Ahoj Dáši! :-) No to je naprostá lahůdka!!!! Hned bych si je dala! :-) Úplně se tu oblizuji až za ušima!!!! :-) Recept každopádně opisuji a musíme si je doma také udělat! já zeleninu miluji!!!! :-)

A jsem moc ráda, že si grilujete i cibuli! To je dobrůtka že jo? :-) A mě i strašně moc chutná opékaná nad ohýnkem! :-)

Dáši, měj se mooooc hezky. :-)

6 Helena Helena | E-mail | Web | 7. srpna 2013 v 20:14 | Reagovat

Labužníci jste,tak je to. :-) Jednou jsem je dělala podle nějakého receptu,taky jsme je jedli po studenu ke grilovačce,ale jestli to bylo to samé?Vím,že jsem to zakapávala oliv.olejem a bylo to pak takové anti-pasti. :-)

7 Ema Ema | E-mail | Web | 7. srpna 2013 v 20:25 | Reagovat

Vypadá to bááááječně! :-P  :-)

8 Jarka Jarka | Web | 7. srpna 2013 v 20:32 | Reagovat

Jejda, tak to je pro mě překvápko. Čekala jsem papriky nadívané a oni to jsou sice pečené, ale jen s česnekem a baští se to za studena. Tento recept vůbec neznám a uznávám, že v současných pařácích, to musí být osvěžující mňamka. :-P  :-D

9 Zuzana Zuzana | 7. srpna 2013 v 21:54 | Reagovat

To vypadá zajímavě a chutně:-). Papriky máme své a tak to zkusím. Díky za nápad na lehkou letní večeři. Hezký zbytek léta. Zuzana

10 Janka Janka | Web | 7. srpna 2013 v 22:01 | Reagovat

Tak tento recept vůbec neznám. Je to pro mě úplná novinka. Ale určitě to musí být moc dobré. :-)

11 Luďka Luďka | Web | 7. srpna 2013 v 22:40 | Reagovat

Dáši moc Tě zdravím a chci ti napsat že když jsem byla malá tak mne hlídadávala jedna paní a ona byla Ukrajinka ,já si vzpomínám že tak dělávala taky ty papriky.Já jsem moc papriky nemusela ale teď je miluji v jakém koliv stavu.  Měj se pěkně tak fanfárově víš! :D

12 ajka ajka | Web | 7. srpna 2013 v 23:25 | Reagovat

Hmm, to vypadá zajímavě.... to bych mohla ;-)

13 tetkapernikarka tetkapernikarka | Web | 8. srpna 2013 v 14:10 | Reagovat

Tak toto je určitě hodně dobré a osvěžující.
Pamatuji si jako holka,že maminka opékala prudce na pánvičce na trošce oleje a skládala je do sklenic a pak normálně jako okurky zalila nálevem a zavařila,to bávala taková mňamka! :-D K tomu chleba se sádlem ...hmmm ;-)  :-D  :-D

14 Ruža z Moravy Ruža z Moravy | E-mail | Web | 8. srpna 2013 v 16:00 | Reagovat

Znám papriku dávno od rodičů muže. Nejraději ji máme jako lečo, pak sterilovanou  jako čalamádu - zelí, cibule, paprika, zelená rajčata- vše na nudličky a naložit do láku jako okurky. Opékané papriky a cibuli si dělali o prázdninách u babičky  naši nad ohýnkem.
Nejraději jsem ji ale měla vždycky ráno: Chléb s  máslem na něj čerstvě utržená rajčata a paprika na kousky nakrájené a mírně osolené, opepřené. Pak plněné papriky jak je známe s mletým masem a rýží, se smetanovou omáčkou. K nim chléb. ;-)

15 MirekČ MirekČ | Web | 8. srpna 2013 v 17:50 | Reagovat

Právě jsem si dovolil slít jen horké kafe a už mi z čela kape pot na klávesnici (doufám, že nezkratuje).
Papriky bych si určitě dal, o tom není pochyb, ale kdo bude mít tu trpělivost je loupat. ;-)

16 Radka Radka | E-mail | Web | 8. srpna 2013 v 22:06 | Reagovat

Takto po studenu to vidím poprvé. V těchto dnech to musí být příjemně osvěžující.
Přeji krásné dny :-)

17 Květa Květa | Web | 9. srpna 2013 v 21:33 | Reagovat

Dáši, dostala jsem na ně chuť, měla bych vyzkoušet, papriky mám ráda. Takže dík za recept, je to lehké jídlo, zkusím... :-D

18 Maruška-Fukčarinka Maruška-Fukčarinka | Web | 9. srpna 2013 v 22:36 | Reagovat

Dáši já do nich dávám směs - tvaroh, uzený sýr, nebo nivu, česnek, sůl, pepř a tymián. Zákápnu na plechu olivovým olejem a upeču v troubě. Chutnají teplé i studené. Delikatesa :-)

19 Maruška-Fukčarinka Maruška-Fukčarinka | Web | 9. srpna 2013 v 22:39 | Reagovat

Recept je u mě v rubrice - "Vaření a pečení, nemusí být trápení" pod názvem Svatební menu pro Michálka - na konci je recept na papriky. Já tam dávám nyní i ten tvaroh ... :-)

20 Vendy Vendy | Web | 10. srpna 2013 v 11:18 | Reagovat

Pečené papriky jsou vážně moc dobré! I když grilované jsem zatím nejedla.
Já zase, když mám chuť a nemám čas rozpíkat, dělám smažené. Nakrájím na proužky, lehce osmahnu z jedné strany, pak je otočím (hřbetem dol) a dám na ni ještě proužek eidamu. Ten se trochu rozpustí a současně se opeče ta spodní strana. Neloupu je, jím je tak, jak jsou, a jsou taky moc dobré. :-)

21 Máří Kosáček Máří Kosáček | E-mail | Web | 10. srpna 2013 v 19:17 | Reagovat

Papriky ráda na jakýkoliv způsob :-)

22 annapos annapos | Web | 10. srpna 2013 v 20:30 | Reagovat

Nejvíce mě potěšil, ten nemodifikovaný olej, na blogu se mluví o všem možném, jídlo je líbivé téma, já raději jím, nežli o tom mluvím a mluvím raději právě o těch nešvarech doby, jako jsou GMO, Hezkou neděli.....

23 pizlik1 pizlik1 | Web | 12. srpna 2013 v 19:40 | Reagovat

Dříve jsem dělala podobného a krájelo se to na kolečka. Pamatuji si, že to bylo strašně dobré. :-)

24 danielinama danielinama | Web | 13. srpna 2013 v 7:30 | Reagovat

Já jsem pečené papriky ještě nikdy nedělala, ale jak to čtu, tak bych je měla určitě zkusit, musí být moc dobré :-)

25 Dáša Dáša | E-mail | Web | 23. srpna 2013 v 12:54 | Reagovat

[15]: Po opečení v troubě na mřížce nebo na grilu ( v nouzi na pávi ) se papriky
loupají cobydup. :-)Slupka se totiž nafoukne a praskne a pak to jde velmi lehce :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.