Jídla podle sezony II - celerová remuláda

11. října 2010 v 9:46 | dáša |  Z kuchyně
Celerová remuláda

1 středně velký celer
3 lžíce oleje
1 lžíce octa
pepř
sůl
na špičku nože cukr
2 lžíce hořčice ( já dávám jednu lžíci obyčejné hořčice )

Syrový celer oloupáme a nakrájíme na tyčinky silné a
dlouhé jako sirky ( opravdu nakrájet, když se nastrouhá
tak chuť je úplně jiná ).
Přidáme ostatní ingredience a promícháme.

Remuládu nechte odležet v ledničce, aspoň 6 hodin( i přes noc ),
celer změkne.
Můžete přidat i majolku.

Já ji nepřidávám. Když chystám pohoštění pro více osob, tak
připravím obvyklé chlebíčky, chlebíčky s mrkví nebo řepou a
celerovou remuládu, plněná vejce apod. Co nejvíce barev a chutí.

Nebo ji dávám jako přílohu k masitým jídlům.


Dobrou chutˇ!
 


Komentáře

1 hry-online-zdarma-superhry hry-online-zdarma-superhry | Web | 23. června 2011 v 11:13 | Reagovat

Chceš vyhrát Minibike, R/C model Ferrari, originální hru COD:Black Ops nebo MP4 přehrávač ? Koukni se na http://raketka.cz/soutez-c.-1 a zůčastni se letní soutěže raketka.cz

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama